Renault rapporteert hogere verkopen

De Renault-groep heeft zopas zijn commerciële en financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2024 bekendgemaakt. De verkoop van lichte bedrijfsvoertuigen steeg met 12,5% in vergelijking met het eerste kwartaal van 2023, tot 98.467 eenheden tegenover 87.515 vorig jaar. In Europa presteert Renault beter dan de markt (+12,9% tegenover +12%) en behoudt het zijn leiderspositie met 76.354 verkopen. Europa is daarmee goed voor driekwart van de verkoopvolumes van LCV’s van Renault. Voor de Franse fabrikant zal de rest van het jaar in het teken staan van de commerciële lancering van de nieuwe Master in zowel een verbrandings- als een elektrische versie.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo