BYD Trucks? Ontdek ze bij Hedin Automotive! [Advertorial]

Wie BYD hoort, denkt aan de elektrische personenwagens, maar wist u dat ze ook gespecialiseerd zijn in e-trucks? Die worden sinds maart in België verkocht door de Zweedse dealergroep Hedin Automotive. Het aanbod bestaat uit twee modellen ontworpen voor stadsen interlokaal gebruik. Deze voertuigen zijn structureel ontwikkeld voor elektrisch gebruik en profiteren van alle expertise van BYD, de wereldleider op dit gebied.

Met een laadcapaciteit van 7,5 t is de ETM6 beschikbaar in twee wielbases van 3,36 m en 4,20 m voor een totale lengte van respectievelijk 5,94 m en 7,63 m, met een laadvermogen van 3,64 t en 3,81 t. Hij wordt aangedreven door een motor van 150 kW en bevat batterijen van 126 kWh die een actieradius van minstens 200 km garanderen en in iets meer dan een uur volledig kunnen worden opgeladen (DC 115 kW). Door de elektrische aandrijving is hij zowel stil als CO2-neutraal. De ETM6 is ideaal voor zowel dagdagelijkse distributie in stadscentra als duurzame lastmile-oplossingen.

Bent u eerder op zoek naar een duurzame truck voor regionale distributie? Dan is de BYD ETH8 de oplossing. Deze 19 t truck is verkrijgbaar met een wielbasis van 4,50 m of 5,70 m en biedt een laadvermogen exclusief opbouw van respectievelijk 10,95 t en 10,75 t. De ETH8 kan 250 km afleggen op één lading. Zijn 255 kWh batterijen drijven een 180 kW motor aan. Het duurt slechts twee uur om van 20% naar 100% lading te gaan bij 120 kW DC.

Meer dan 28 jaar pionier als fabrikant van batterijen
“BYD heeft zich echt gespecialiseerd in de bedrijfsvoertuigen, door oplossingen aan te bieden die zo nauw mogelijk aansluiten bij de vraag. Met het voordeel dat deze trucks geen geëlektrificeerde structuur hebben zoals veel van de concurrenten, maar 100% ontwikkeld zijn voor elektrische aandrijving” vertelt Baptiste Splingard, verkoopadviseur BYD Trucks.
De ETM6 en de ETH8 worden aangedreven door BYD’s eigen ijzerfosfaatbatterijen. De hoogwaardige batterijen zijn niet alleen ultraveilig en duurzaam, maar bieden bovendien een lange actieradius en levensduur. BYD’s e-trucks worden standaard geleverd met BYD’s toonaangevende fabrieksgarantie.

Deze e-trucks kan u terugvinden bij Hedin Automotive in Sint-Pieters-Leeuw en Linkeroever. De werkplaatsen van deze vestigingen werden speciaal ingericht en de technische teams opgeleid om aan deze voertuigen te kunnen werken.


Contact
Geïnteresseerd in één van deze trucks? Vraag online meer informatie aan of maak een afspraak in één van deze showrooms. Wilt u de ETM6 of ETH8 graag eens uittesten? Bij Hedin Automotive kunt u steeds terecht voor het maken van demo-rit.

BYD Trucks Hedin Automotive Antwerpen Linkeroever
Katwilgweg, 4
2050 Antwerpen
+32 3 870 85 85

BYD Trucks Hedin Automotive
Sint-Pieters-Leeuw
Bergensesteenweg 707
1600 Sint-Pieters-Leeuw
+32 2 334 11 11

www.hedinautomotive.be


lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo