Job Day in Kinepolis Brussel

Op 27 juni van 13u tot 16u wordt in de Brusselse Kinepolis (Eeuwfeestlaan) een Job Day georganiseerd door TL-Hub (Transportmedia). Dit is een niet te missen evenement als u in de transport- en logistieke sector werkt en op zoek bent naar een job als chauffeur, heftruckchauffeur, dispatcher, vervoerder/planner, logistiek medewerker, commercieel vertegenwoordiger, projectmanager, enz. Je wordt verwelkomd door tal van vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven in de sector die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Speed dating, advies en informatie staan op het programma. Inschrijven is gratis voor alle sollicitanten. Alle info op JOB DAY @Kinepolis – Brussels – 27/6 (tl-hub.be).

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo