Thierry Geerts (‘Homo Digitalis’) als keynote spreker op Best of Van 2024

Als er nog één reden is waarom vlootbeheerders de achtste editie van Best of Van moeten bijwonen, dan is het deze: we verwelkomen het voormalige hoofd van Google in België, die ons de ogen zal openen voor de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie in het bedrijfsleven.

Thierry Geerts was 12 jaar lang hoofd van de Belgische dochteronderneming van Google. Hij is ook de auteur van het boek ‘Homo Digitalis’ en wordt vaak omschreven als een ‘digitale visionair’. Zijn toespraak aan het begin van de uitreiking van de Best of Van Awards wordt ongetwijfeld een van de hoogtepunten van het evenement en zal waarschijnlijk veel zekerheden door elkaar schudden, aangezien vlootbeheer nog steeds een zeer traditionele business is, in sommige opzichten zelfs traditionalistisch. En we kunnen u garanderen dat Thierry Geerts niet alleen een erkend expert is, maar ook een uitstekende spreker!

Inschrijven voor Best of Van 2024 is gratis, maar voorrang wordt gegeven aan wagenparkbeheerders.

Ik wil me inschrijven voor Best of Van 2024

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo