Rijschool Traffix heeft twee nieuwe DAF-trucks

Twee nieuwe DAF XF trucks hebben de vloot van Rijschool Traffix vervoegd: een bakwagen en een trekker met extra zitplaatsen. Dit maakt het makkelijker voor een kandidaat die het rijbewijs C heeft behaald om meteen ook de opleiding CE aan te vatten.

Naast de keuze voor DAF is Rijschool Traffix ook blij met de samenwerking met Aerts Trucks. “We kozen bewust voor een lokale partner die ons de service en ondersteuning kan bieden die we nodig hebben,” aldus Olivier Uyttenhove van Rijschool Traffix. “Zo kunnen we onze leerlingen een kwalitatieve opleiding aanbieden, met de zekerheid dat onze voertuigen altijd in topconditie zijn. Leerlingen kunnen zich zo volop focussen op de nieuwe aspecten van het rijden met een vrachtwagen met oplegger.”

Naast de reguliere rijopleidingen zullen de nieuwe voertuigen ook worden ingezet voor de nascholing vakbekwaamheid die via Transport Academy wordt aangeboden. “Met deze voertuigen kunnen we ook de DAF EcoDrive trainingen verzorgen,” vult Uyttenhove aan. “Deze trainingen leren chauffeurs hoe ze zuiniger kunnen rijden, wat een positieve impact heeft op zowel het milieu als de portemonnee van hun werkgever.”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo