Featured Video Play Icon

[VIDEO] Javier Báez García (Handico Trucking): “Digitalisering is een groeifactor”

Als vertegenwoordiger van Handico Trucking op het podium van de Transport & Logistics Awards 2024, vatte Javier Báez García (Head of Digital Development) de indruk samen die zijn presentatie maakte op de juryleden: het Limburgse bedrijf heeft grote stappen gezet in zijn digitale oplossingen, maar zonder te vergeten altijd de mens centraal te stellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de introductie van een programma voor kunstmatige intelligentie om de orderinvoer te automatiseren en de overstap naar een nieuw TMS. Javier Báez García is er in ieder geval van overtuigd dat digitalisering voor een transportbedrijf een groeifactor is geworden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo