Jungheinrich België en Nilfisk BeLux intensiveren samenwerking

Met deze uitgebreide samenwerking zetten beide bedrijven een verdere stap in hun gezamenlijke streven naar excellentie en klanttevredenheid in de reinigings- en logistieke sector.

Door deze intensivering biedt de samenwerking tussen Jungheinrich Profishop en Nilfisk diverse voordelen. Nilfisk biedt een breed scala aan premium schoonmaakproducten, waaronder vloerreinigingsmachines, industriële stofzuigers en hogedrukreinigers. Naast het brede assortiment aan toestellen, staat een netwerk van experts ter beschikking voor consultaties en advies.

Profishop

In 2014 lanceerde Jungheinrich België de webshop Jungheinrich Profishop. Vandaag de dag is Profishop uitgegroeid tot een uitgebreide logistieke webshop waar klanten een volledig assortiment kunnen bestellen voor een magazijn, werkplaats of kantoor.

Vanessa Caudenbergh, Marketing & Profishop Manager bij Jungheinrich zegt: “Deze versterkte samenwerking met Nilfisk stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn met hoogwaardige schoonmaakoplossingen. Het sluit volledig aan bij onze missie om als one-stop-shop op te treden en totaaloplossingen te bieden die de efficiëntie en productiviteit van onze klanten kunnen verhogen.”

Karl Baillius, Sr. Manager of Professional Sales België van Nilfisk voegt hieraan toe: “Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Jungheinrich Profishop te intensiveren. Samen kunnen we een nog breder scala aan innovatieve en duurzame reinigingsoplossingen bieden aan onze klanten, waarbij we putten uit onze gezamenlijke expertise en marktkennis.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo