Boplan lanceert Impact Calculator

De Boplan Impact Calculator is een online rekentool die is ontworpen om veiligheidscoördinatoren, facility managers en HSE professionals in staat te stellen om de vereiste impactweerstand van hun veiligheids- en beschermingsuitrusting tegen aanrijdingen nauwkeurig in te schatten.

“De Boplan Impact Calculator is het nieuwste voorbeeld van ons streven om innovatieve oplossingen te bieden om levens en bedrijfsmiddelen te beschermen,” zegt Xavier Ramon, CEO van Boplan. “Met deze gebruiksvriendelijke tool kunnen onze klanten met vertrouwen stappen zetten in de richting van een veiligere en meer beveiligde werkplek.”

De belangrijkste functies van de Boplan Impact Calculator op een rijtje:

  • Aanpasbare werkruimteparameters: Gebruikers kunnen variabelen invoeren zoals het gewicht van het voertuig, de snelheid en de aanrijdhoek. De calculator houdt rekening met deze parameters om nauwkeurige aanbevelingen te genereren.
  • Uitgebreide productaanbevelingen: De tool biedt een uitgebreide lijst van Boplan veiligheids- en aanrijdbeschermingsoplossingen die voldoen aan de berekende vereisten voor impactweerstand.
  • Mobiele toegankelijkheid: De Boplan Impact Calculator is toegankelijk op zowel desktop- als mobiele apparaten.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo