Featured Video Play Icon

[VIDEO] Logistics Tip: aanrijdbeveiliging van Boplan

Kies je voor aanrijdbeveiliging, zorg dan dat je de juiste beveiliging kiest. BoPlan legt uit wat de verschillende types aanrijdbeveiliging zijn en waarop je moet letten.

Er zijn verschillende criteria die de keuze voor aanrijdbeveiliging kunnen bepalen. Om te beginnen is er de impactwaarde, de kracht die de beveiliging kan weerstaan. Let daarbij ook op de geteste aanrijdingshoek (45 of 90 graden?) en de plaats van impact (liggende buis of staande paal?).

Boplan raadt zeker kunststof aanrijdbeveiliging aan. Stalen veiligheidsbarrières hebben een veel kortere levensduur en bovendien is er na een aanrijding nog steeds materiële schade aan het toestel en de vloer. Boplan biedt veiligheidssystemen die geen gebruik maken van vaste verbindingen, waardoor er een betere energieabsorptie is.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo