Boplan wint Designregio Kortrijk Award

Sinds 2006 beloont Designregio Kortrijk elke twee jaar de ontwerpers van de vijftig meest innoverende en creatieve producten uit de streek met een ‘Designregio Kortrijk Award’. De winnende ontwerpen worden bovendien gepubliceerd in het exclusieve DesignX50 boek. De winnende producten zijn de ‘Rackbull’ rekbeschermer en de ‘KP’ kolombeschermers. De ‘Rackbull’ is een hoogwaardige, impactbestendige bescherming voor de stijlen van magazijnrekken. In geval van een aanrijding door een vorkheftruck, zal de ‘Rackbull’ de botsingsenergie grotendeels absorberen. Zo wordt lichamelijk letsel door rekinstortingen voorkomen en blijven de magazijnrekken schadevrij. De ‘KP’ kolombeschermers doen min of meer hetzelfde, maar dan voor kolommen, zuilen en pilaren in magazijnen, productiehallen, luchthavens en parkings. De beide producten maken deel uit van de FLEX IMPACT® serie, een modulaire set materialen en tools voor aanrijbeveiliging.

Lees alles over Boplan

Boplan

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo