Featured Video Play Icon

[VIDEO] Veiligheid: investering of kost? (T&L Antwerpen 2023)

Veiligheid primeert bij bedrijven, of dat mogen we hopen althans. Tijdens een panelsessie in onze live studio op de beurs Transport & Logistics Antwerpen gaven vertegenwoordigers van Atrium Opleidingen, Boplan en Essensium hun kijk op de kwestie.

Pablo Coosemans (Atrium Opleidingen): “Ik heb zelf een vriend gehad die een been heeft verloren. Als je kunt zorgen dat er niemand gekwetst raakt, dan denk ik dat je al uw best gedaan hebt als bedrijf.”

Sebastian Depuydt (Boplan): “Wij zijn heel graag vanaf het begin van een nieuwbouwproject aanwezig. We merken nog te vaak dat een project wordt gerealiseerd en opgeleverd zonder aanrijdbeveiliging in rekening te nemen.”

Boris Berghmans (Essensium): “Op basis van calculaties van onze klanten weten wij dat – als ze ons systeem implementeren – de terugverdientermijn tussen de 12 en 24 maanden ligt, op veiligheidsvlak alleen.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo