Best of Wallonia, het kruim van Wallonië (+ VIDEO Logistics.TV)

Voor zijn eerste editie pakt Best of Wallonia het meteen fors aan. 60 exposanten, een job day georganiseerd door TL-Hub, de uitreiking van de Gazellen Transport & Logistics Wallonië en een opmerkelijke gast: Jean-Jacques Cloquet, Manager van het Jaar 2018. Zonder de diensten en producten te vergeten die door de exposanten worden voorgesteld, waarvan hierna volgend een staalkaart.

Praktische info:

  • Wanneer? 28 mei 2019 van 9u30 tot 18u00
  • Waar? Namur Expo, Av. Sergent Vrithoff 2, 5000 Namen
  • Toegang? Gratis met online inschrijving www.bestofwallonia.be (code 10037)
https://www.youtube.com/watch?v=uDXOiGXyZPA

Logistieke dienstverleners: Apex Global Logistics, Beyers International Group, De Vreese Logistics, Easylog Solutions, ECDC Logistics, Euromondo Logistics, Euroports, Eurotranspharma Belgium, Flying Logistics, Jost, Magetra International, Novandi, Sinotrans Air Transportation, Transaflo, Van Mieghem Logistics…

Magazijninrichting / Handling: A-Safe, Boplan, Crown Handling, Nefab Packaging Belgium, SEW-Eurodrive, Topa Packaging…

Opleiding / HR: Atrium Opleidingen, EDW Formation, Forem Nivelles, Randstad Group Belgium, Tempo Team, TL Hub…

Real Estate / Gebouwen: CBRE, Uretek Benelux…

Multimodaal: DPW Liege Container Terminal, Garocentre Terminal, PACO, Port Autonome de Charleroi, Port Autonome de Liège, Port Autonome de Namur, Port de Bruxelles, Service Public de Wallonie Mobilité et Infrastructures, Terminal Container Athus, Trimodal Terminal Brussels (TTB)…

Organisaties: EU China Logistics, Febetra, Idelux, Logistics in Wallonia, SPF Finances / FOD Financien, UPTR, SFTL…

Financiering: ING Lease, SKJ Truck & Trailer…

IT : NaviTrans Logistics Software, Orange / Walcom, Transporeon Group, Total Belgium, Zetes…

Lees alles over Boplan

Boplan

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo