Belgian Shell NV

De Groep Shell, ontstaan in 1907, is één van de belangrijkste internationale bedrijven in de petroleum, gas en petrochemiesector. Shell is de grootste verdeler in Europa en in de rest van de wereld met zo’n 10 miljoen klanten per dag dankzij haar 12.500 service stations in Europa en ongeveer 46.000 service stations wereldwijd.

In België, biedt Shell wagenparkbeheerders van transportbedrijven, niet alleen tankkaarten aan maar ook een hele reeks van diensten onderweg om hun leven voor hen en hun chauffeurs gemakkelijker te maken.

De Shell kaart

De Shell kaart kan wereldwijd in 28 landen, waarvan 25 Europese, worden gebruikt waar ze de meest gebruikte kaart is. Of het nu gaat om lichte voertuigen of om internationaal transport (CRT). De Shell kaart wordt in België in 570 Shell en geaffilieerde stations aanvaard, waarvan 55 voor vrachtwagens uitgerust met AdBlue pompen en in 25.000 Europese Shell stations, waarvan 500 stations langs autosnelwegen. Met de Shell kaart beheer uw brandstofuitgaven op een veilige manier, beheer uw accounts op een makkelijke en flexibele wijze dankzij onze Shelll Fleet Hub webportal en kies uw beperkingen per kaart, per land, per netwerk en/of per site.

Road Services

Shell biedt een antwoord op de verschillende behoeften van de klant op het vlak van diensten onderweg. Shell is uw partner in optimalisatie:

  • Één actieve EETS (European Electronic Tolling Service) toolbox in 14 landen (met uitbreiding van aanbod in de nabije toekomst)
  • Carwash voor vrachtwagens, tankcleaning and truckparking
  • Veerbootkosten
  • Pechverhelping onderweg
  • Terugvordering van BTW en accijnzen

Alles op 1 factuur gedetailleerd per tankkaart en voertuig, erkend door onze belastingsdiensten.

Alternatieve energieën

Shell positioneert zich als een belangrijke speler op het vlak van energie en biedt haar klanten een brede waaier aan alternatieve energieën zoals biobrandstoffen (Shell Renewable Diesel), LNG (Vloeibaar gemaakt aardgas) en elektrische laadpalen voor vrachtwagens en auto’s.

Met Shell krijgt u toegang tot het grootste Europese netwerk met meer dans 165 Shell LNG en geaffilieerde stations waaronder 10 in België. Shell stelt eveneens diensten voor die haar klanten kunnen helpen om hun CO2 uitstoot te compenseren in het kader van duurzame ontwikkeling.

Brandstoffen van zeer hoge kwaliteit

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar brandstoffen van zeer hoge kwaliteit. Momenteel maakt deze ervaring ons tot één van de leiders onder de brandstofleveranciers.

Shell zet sterk in op de energietransitie en biedt deze klanten producten en diensten om de impact van emissies te verminderen.

Country Chair België
Christophe Vaessen

Sales Manager BeLux + France
Valérie Matias

Marketing Manager BeLux + France
Maurits van Leeuwen

news

meer

video

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo