Belgian Shell NV

De Groep Royal Dutch Shell, ontstaan in 1907, is één van de belangrijkste internationale bedrijven in de petroleum, gas en petrochemiesector. Shell is de grootste verdeler in Europa en in de rest van de wereld met zo’n 10 miljoen klanten per dag dankzij haar 12.500 service stations in Europa en ongeveer 46.000 service stations wereldwijd.

In België, biedt Shell wagenparkbeheerders van transportbedrijven, niet alleen tankkaarten aan maar ook een hele reeks van diensten om hun leven voor hen en hun chauffeurs gemakkelijker te maken.

BRANDSTOFFEN VAN ZEER HOGE KWALITEIT

Shell ontwikkelt al meer dan 100 jaar brandstoŸen van zeer hoge kwaliteit. Momenteel maakt deze ervaring ons tot één van de leiders onder de brandstofleveranciers. Absoluut nieuw en innoverend is Shell V-Power, ontworpen in samenwerking met Ferrari om de prestaties van uw motor te verbeteren, ongeacht de auto waarin u rijdt. De unieke formule van Shell V Power is zodanig uitgedacht dat uw motor op een actieve manier gereinigd wordt en de belangrijkste onderdelen van de motor beschermd worden, zodat deze optimaal kunnen presteren.

ALTERNATIEVE ENERGIEËN

Shell positioneert zich als een belangrijke speler op het vlak van energie en biedt haar klanten een brede waaier aan alternatieve energieën zoals biobrandstoffen, LNG (Vloeibaar gemaakt aardgas) en elektrische laadpalen. Shell stelt eveneens diensten voor die haar klanten kunnen helpen om hun CO2 uitstoot te verminderen in het kader van duurzame ontwikkeling.

DE SHELL KAART

De Shell kaart kan wereldwijd in 28 landen, waarvan 25 Europese, worden gebruikt waar ze de meest gebruikte kaart is. Of het nu gaat om lichte voertuigen of om internationaal transport (CRT). De Shell kaart wordt in België in 570 Shell en geaffilieerde stations aanvaard, waarvan 55 voor vrachtwagens en in 24.000 Europese Shell stations, waarvan 500 stations langs autosnelwegen. Met de Shell kaart beheer uw brandstofuitgaven op een veilige manier, beheer uw accounts op een makkelijke en flexibele wijze dankzij onze Shelll Fleet Hub webportal en kies uw beperkingen per kaart, per land, per netwerk en/ of per site.

ROAD SERVICES
Shell biedt een antwoord op de verschillende behoeften van de klant op het vlak van diensten onderweg. Shell is uw partner in optimalisatie:
• Één actieve EETS (European Electronic Tolling Service) toolbox in 8 landen (met uitbreiding van aanbod in de nabije toekomst)
• Carwash voor vrachtwagens en tankcleaning
• Veerbootkosten
• Pechverhelping onderweg
• Terugvordering van BTW en accijnzen

Alles op 1 factuur gedetailleerd per tankkaart en voertuig, erkend door onze belastingsdiensten.

Tel: 02 508 92 11

Country Chair België
Emmanuel Mignot

Sales Manager BeLux
Laurent Charlot

Marketing Manager BeLux
Valérie Matias

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo