FEBETRA

Het wegtransport is het kloppende hart van de Belgische economie. Als grootste Belgische federatie van wegvervoerders en logistieke dienstverleners is FEBETRA een geduchte partner aan de onderhandelingstafel. Op regionaal, nationaal, Europees en internationaal niveau doen wij er alles aan om de standpunten van de Belgische wegvervoerders te vertolken en de druk op de ketel te houden.

Maar FEBETRA is meer dan de belangenbehartiger van de transportsector en de logistiek. De mening van de wegvervoerders en de logistiekers telt echt bij ons. In onze commissies per deelsector kunnen onze leden actief meewerken en meedenken aan het beleid.

Bovendien zijn wij, als enige Belgische federatie uit het goederenvervoer, vertegenwoordigd bij de wereldwijde International Road Transport Union (IRU).

FEBETRA informeert haar leden:

FEBETRA Flash

Via onze flashberichten houden we onze leden per mail op de hoogte van de actualiteit van de transportwereld.

TRANSPO

Ons maandelijkse magazine TRANSPO is het lijfblad van elke transporteur en logistieke dienstverlener. U leest er alles over wat leeft in de sector en in onze federatie, maakt kennis met collega’s-bedrijven en nieuwe producten en krijgt achtergrondinformatie bij belangrijke dossiers. Praktische info vindt u onder meer in de rubriek wegwerkzaamheden en rijverboden.

Internet

Op onze website www.febetra.be vindt u alle mogelijke informatie over onze diensten en aanbiedingen. Leden van FEBETRA krijgen bovendien met een persoonlijke login en paswoord toegang tot ons intranet. Daar vinden ze alle verzonden nieuwsflashes, landeninformatie, kostprijsevoluties, dieselprijzen, enz.

Advies en bijstand

Een vraag over het vervoer van gevaarlijke stoffen? Of over vergunningen? U wilt weten hoe het zit met een bepaald contract? U wenst meer te weten over collectieve en individuele arbeidsverhoudingen, rij- en rusttijdenreglementering, tachograafreglementering, rijbewijzen en opleidingen, maten en gewichten, rijverboden, uitzonderlijk vervoer,…

Lid zijn van FEBETRA betekent dat u met al uw vragen betreffende de uitoefening van uw beroep bij ons terecht kunt.

Diensten en producten

  • Abonnementen voor autosnelwegen & tunnels
  • De Belgische kilometerheffing
  • BTW-recuperatie
  • Transportdocumenten, CMR-vrachtbrieven, …
  • Incasso in binnen- en buitenland
  • Een verzekeringsplan op maat
  • Tachograafkaartlezer Easytac downloader
  • TLN-planner

Hoofd informatiedienst
Isabelle De Maegt
Tel: 02 421 51 75
info@febetra.be

Directeur
Philippe Degraef

Voorzitter
Benny Smets

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo