Alles weten over dit komende week-end

Truck & Transport opent zijn deuren op zaterdag en zondag tussen 10 en 19 uur. Hier vindt u een overzicht van het programma van het weekend. Openingsuren : van 12.00 tot 19.00 Bereikbaarheid Wilt u uw bezoek beter inplannen, dan gebruikt u best de ‘druktekalender‘ die de organisatoren u ter beschikking stellen. Forum Dit jaar wordt één locatie op de vakbeurs van Truck & Transport volledig gewijd aan diverse informatiesessies over de belangrijkste topics die leven in de sector van de zware vracht. Dit is het programma van zaterdag: 11h00 > 12h00 : Volvo Trucks, Future Trends & Innovations 13h00 > 14h00 : Road To Efficiency by Mercedes-Benz 14h00 > 15h00 : DAF Connect Inschrijven kan hier.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo