Een Amerikaan aan het hoofd van de Europese constructeurs

Preston Feight (tevens voorzitter van DAF Trucks) volgt Martin Lundstedt (Volvo Group) op als voorzitter van de afdeling ‘Commercial Vehicles’ van de ACEA, de Europese Vereniging van Autoconstructeurs. Ook in 2012 werd die functie al eens door de voorzitter van DAF Trucks bekleed (toen was dat Harrie Schippers). Preston Feight neemt zijn functie op, op een ogenblik dat de Europese vrachtwagenindustrie het goed maakt. De inschrijvingen van de trucks van meer dan 3,5 ton zijn in 2016 immers met 11% gestegen en dit dankzij een aantal sleutelmarkten zoals Italië (+54,4%), Frankrijk (+12,6%) en Spanje (+10,1%).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo