Gradius stelt Thermo King SLXi-trailer koelunit voor

Op het autosalon stelt Gradius Transport Cooling Group de nieuwe Thermo King SLXi-trailer koelunit voor, een koelunit voor één of meerdere temperatuurzones.

Volgens Thermo King onderscheidt de SLXi zich op verschillende punten:

  • Brandstofefficiëntie onder werkelijke bedrijfsomstandigheden: De SLXi-serie bevat bedrijfsparameters op maat. Die zorgen voor een geoptimaliseerde werking en resulteren in brandstofbesparingen van 10 tot 20 procent in vergelijking met eerdere modellen. De  27% grotere condensorbuis draagt ook bij tot een lager verbruik.
  • Standaard 24/7 connectiviteit met telematica: dankzij de knowhow van Celtrak (overgenomen in oktober 2015) is de SLXi de eerste trailer koelunit met volledige telematicamogelijkheden via de nieuwe TK BlueBox en standaard Bluetooth®. De TK BlueBox verzamelt gegevens van de unit en slaat deze op zodat deze later op een smartphone of Bluetooth-apparaat kunnen worden bekeken via de gratis app. Dit maakt tweerichtingscommunicatie mogelijk voor directe unitregeling en toegang tot kritieke gegevens. Gebruikers kunnen de instellingen voor ontdooien, reisvoorbereiding, instelpunten en een aanvullende werkingsmodus op afstand regelen, zonder contract of abonnement.
  • Verbeterde temperatuurbeheersing: Dankzij de verbeterde SR-3 Controller worden zowel de insteltemperaturen als de temperatuurweergave tot op 0,1 graden Celsius weergegeven.
  • Meer controle over de temperatuur en een optimale brandstofefficiëntie dankzij het flexibelere en bredere temperatuurbereik van de Cycle-Sentry-stand.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo