IDS lanceert real time brandstofbeheer

Naast zijn bekende brandstofkaart lanceert IDS nu iAccount, een app waarmee Europese transportbedrijven realtime het brandstofverbruik van hun volledig wagenpark kunnen opvolgen. Vanuit een online ‘centrale commando module’, krijgt het transportbedrijf toegang tot realtime informatie over de verplaatsingen en brandstofprestaties van hun vrachtwagens over heel Europa. Dankzij de unieke beveiliging kan het transportbedrijf de voor hem aangewezen tankstations monitoren, transacties bekijken, brandstof-efficiënte routes uitstippelen en prijsgeschiedenis opvragen. Alle acties worden direct via het hele netwerk verstuurd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo