Na overname Rohen investeert Willy van Doorne International in Malmedy

In juli 2016 heeft Willy van Doorne International de Groupe Rohen overgenomen. De DAF dealer heet nu Truck Trading Rohen, met een vestiging in Henri-Chapelle en een servicepunt in Malmedy. Willy van Doorne International heeft nu besloten om de site van Malmedy op te waarderen. Zowel Garage Ed. Rohen (DAF dealer), Hydromat (Fassi), Bee Line Truck Center (Carrosserie – Geometrie) als Locaspeed (verhuur trucks) werden toen overgenomen. “Wij hebben in samenspraak met Edmond Rohen de overname low key gehouden om de continuïteit van de dagelijkse operationele activiteiten zoveel mogelijk te verzekeren. De heer Rohen is in de nieuwe organisatie ten andere nog actief als verantwoordelijke voor de verkoop en de naverkoop. De dagelijkse leiding van Truck Trading Rohen is in de handen van Mevrouw Isabelle Rohen.”, aldus Luc De Bremme, CEO van Willy van Doorne International. “Wij hebben vastgesteld dat de site in Malmedy onderbenut bleef voor zowel de activiteiten van DAF als voor Fassi. Daarom hebben we besloten om eerst en vooral de site op te waarderen door het gebouw een facelift te geven en o.a. 9 nieuwe poorten te installeren. Daar we de site in Malmédy ook willen uitbouwen tot een servicepunt voor de Fassi-kranen zullen de poorten een hoogte hebben van 4.5 m zodat we zonder risico voertuigen met kranen in en uit het gebouw kunnen laten manoeuvreren. Verder wordt er een tachograaftestbank geïnstalleerd en wordt het terrein volledig omheind. Tenslotte starten we een recruteringsproces om in Malmédy een volwaardig technisch team op te bouwen dat ervoor kan zorgen dat de servicereputatie van Rohen ook in de streek rond Malmédy bevestigd wordt.”, gaat De Bremme verder.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo