Phelect koppelt TPMS met automatisch downloaden tachogegevens

Dankzij het nieuwe DigiTyre systeem van Phelect worden bandenspanning- en tachograafgegevens samen ontvangen. Phelect heeft de bandenspanning sensoren gekoppeld met het automatisch downloaden van de tachograaf via DigiFleet. DigiTyre bewaakt de bandendruk 24 uur op 24 en is temperatuursafhankelijk. Het systeem detecteert een drukval van 5 à 10% ten opzichte van de referentie druk. “Andere systemen detecteren pas een drukval van 12 à 20%”, zegt Phelect. “Bij ons verschijnen de meldingen vroeger dan bij andere systemen. De TPMS sensoren zijn eenvoudig te installeren op zowel een vrachtwagen, trekker als trailer. Zelfs bij het wisselen van trailer, detecteert de trekker automatisch de nieuwe module van deze trailer.” Het DigiTyre systeem kan geïntegreerd worden in het telematicasysteem DigiFleet.  Waarschuwingen en rapporten worden naar de vlootbeheerder verstuurd, samen met de tachograafgegevens.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo