TomTom Telematics passeert mijlpaal van 700.000 voertuigen

TomTom Telematics heeft de mijlpaal gepasseerd van 700.000 voertuigabonnementen en 46.000 klanten voor zijn connected fleet management-oplossingen.  In de afgelopen jaren groeide TomTom Telematics met dubbele cijfers.  “Onze focus op innovatie is een van de grootste drijfveren van deze groei ”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “De opkomst van voertuigconnectiviteit transformeert de manier waarop wagenparken opereren. Samen met onze partners willen we nieuwe apps, oplossingen en integraties creëren, die klanten in elke sector en met elk soort wagenpark innovatieve voordelen bieden. Hierdoor kunnen zij kosten verlagen en efficiëntie vergroten, wat dan weer een concreet effect op de winstgevendheid van hun bedrijf kan hebben.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo