Goodman start met uitbreiding van het Puurs Logistics Centre

Goodman Group en haar klant Fiege vieren vandaag de eerstesteenlegging van een omvangrijke uitbreiding van het Puurs Logistics Centre. Fiege zal de ruimte gebruiken om te voldoen aan de veranderende behoeften van een van haar voornaamste klanten, Makro. Het bestaande Puurs Logistics Centre omvat twee units, goed voor 20.600 m2. Het logistieke centrum wordt uitgebreid met een bijkomende 32.000 m2, waarvan 23.700 m2 verhuurd zal worden aan Fiege. De resterende 7.800 m2 wordt op basis van de kwaliteit van de locatie ontwikkeld voor toekomstige verhuurmogelijkheden in een regio waar de vraag naar dergelijke bedrijfsruimte hoog is. Het kan als afzonderlijke unit worden opgeleverd, met aparte ingangen. De nieuwe magazijnunits zullen naar verwachting in november 2017 klaar zijn voor oplevering.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo