Groep Heylen koopt logistiek gebouw in Machelen

De Belgische investeerder Groep Heylen is de nieuwe eigenaar geworden van een magazijnencomplex in Machelen.  Het complex heeft een oppervlakte van 21.678m² en is verhuurd aan Athlon. “Het magazijn is strategisch gelegen tussen de Leuvensesteenweg, de Peutiesesteenweg en de Luchthavenlaan”, zegt David Batens, Business Development Director bij Groep Heylen. “Het spreekt voor zich dat dit een unieke locatie is voor logistieke activiteiten, zeker gezien de nabijheid van de luchthaven en de autosnelwegen. We spreken over een magazijnencomplex dat bestaat uit 5 compartimenten die samen 21.678 m² oppervlakte innemen. De totale grondoppervlakte bedraagt ongeveer 80.000m².” Het magazijnencomplex is op dit moment verhuurd aan Athlon. “Daar komt ook geen verandering in”, beklemtoont Batens. “Onze groep heeft op dit ogenblik geen andere projecten op deze locatie in gedachten. De aankoop past binnen onze strategie om waar mogelijk goed gelegen logistiek vastgoed te verwerven. Deze opportuniteit leek ons dan ook een interessante aankoop. We zoeken in het kader van onze groei steeds naar dit soort mogelijkheden in België en Nederland.” Over de prijs van de transactie werd niet gecommuniceerd.

Lees alles over

video

Logistics.TV 22: Nieuwe Broekman Logistics Venlo warehouse (by Heylen Warehouses)

Een parel is het, dit gloednieuwe warehouse van Broekman Logistics, gerealiseerd door Heylen Warehouses. Deze logistieke hub werd gebouwd op de voormalige productielocatie van DSM Pharma Chemicals in Venlo en geldt als één van meest spraakmakende projecten binnen zijn soort. Broekman Logistics focust zich voornamelijk op de warehousing van verpakte chemicaliën. De totale warehouse oppervlakte […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo