Heylen Warehouses breidt activiteiten uit naar Spanje en Portugal

Logistiek vastgoedontwikkelaar Heylen Warehouses breidt zijn activiteiten uit naar het Iberische Schiereiland. John Derweduwe wordt aangesteld als ‘Managing Partner Spain and Portugal.’

Heylen Warehouses kan in België en Nederland bogen op 1,8 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed, maar nu richt de vastgoedgroep zich op Zuid-Europa. Heylen zal in Spanje en Portugal investeren in green- en brownfieldlocaties om deze in eigen regie te ontwikkelen naar nieuwbouwprojecten. Zowel qua architecturale uitstraling als qua duurzame infrastructuur dragen die creaties het Heylen-stempel. John Derweduwe is de man die op het terrein de zaken in goede banen zal leiden. Hij heeft meer dan 29 jaar ervaring in de Spaanse industriële vastgoedsector en werkte onder andere voor King Sturge (nu JLL), Prologis en Mountpark.

Lees alles over Heylen Warehouses

Heylen Warehouses

video

Logistics.TV 22: Nieuwe Broekman Logistics Venlo warehouse (by Heylen Warehouses)

Een parel is het, dit gloednieuwe warehouse van Broekman Logistics, gerealiseerd door Heylen Warehouses. Deze logistieke hub werd gebouwd op de voormalige productielocatie van DSM Pharma Chemicals in Venlo en geldt als één van meest spraakmakende projecten binnen zijn soort. Broekman Logistics focust zich voornamelijk op de warehousing van verpakte chemicaliën. De totale warehouse oppervlakte […]

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo