Het Gouden Boek van de Transporteur van het Jaar: nog maar 150 exemplaren beschikbaar

Op 23 februari vierde Transportmedia de 25ste laureaat van de Transporteur van het Jaar. Ter gelegenheid van dit evenement ontvingen de genodigden van de dag een luxueus Gouden Boek van de Transporteur van het Jaar in beperkte uitgave. En we hebben nog maar enkele exemplaren van dit naslagwerk over… Bij het opstellen van dit Gouden Boek heeft de redactie alle voormalige Transporteurs van het Jaar ontmoet en samen met hen de stap gemaakt van het jaar van hun overwinning naar 2017. Een unieke manier om er even stil bij te staan hoeveel het wegtransport sinds 1993 is veranderd… en hoeveel van onze Transporteurs van het Jaar die veranderingen zelf een drijvende kracht achter die veranderingen waren. Preview U kunt het Gouden Boek van de Transporteur van het Jaar voor 30 euro bestellen bij Christel Cluyten (christel.cluyten@transportmedia.be)

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo