[VIDEO] Middelbare studenten kruipen achter het stuur bij Gosselin Logistics

Gosselin Logistics uit Antwerpen heeft gisteren een beroepenrally georganiseerd om middelbare studenten uit Antwerpen warm te maken voor de transport- en logistieke sector. Het multimodaal bedrijf uit de Antwerpse haven gaf de jongeren de kans om met allerlei jobs binnen het vak kennis te maken. Daaronder ook het rijden met trucks… Gosselin Logistics wil de sector op een positieve manier promoten om de vergrijzing tegen te gaan. Voor de studenten van het Sint-Godelieve Instituut, het Sint-Annacollege, Ka SO Mortsel, Stellamaris Merksem en CDO was het allesbehalve een gewone lesdag. Gosselin wil, in samenwerking met andere sectoren, studenten warm maken om vaker voor knelpuntberoepen te kiezen. “Mede door de vergrijzing is er dringend nood aan nieuwe en jonge vrachtwagenchauffeurs, maar deze zijn heel moeilijk te vinden. Daarom is er absoluut nood aan promotie van deze beroepen waar de kans op tewerkstelling heel hoog ligt”, zegt Managing Director van Gosselin Logistics Geert De Wilde. Bekijk de beeldreportage van TRANSPORT.TV ONLINE hier:  https://youtu.be/OIEMdMRbhMc?list=PLZjf8jofsaFaThfQ1P7NTfp4HQ3QBtDPE

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo