Hamann bouwt 2700 m2 bij in Wetteren

In de loop van 2017 zal Hamann International Logistics 4 miljoen EUR investeren in de bouw van bijkomende kantoorruimte en opslagcapaciteit in Wetteren. “De bedoeling is om na het verlof aan te vatten met de bouw van circa 800 m² bijkomende kantoorruimte gespreid over drie verdiepingen. Deze kantoorruimte wordt geïntegreerd in het bestaande gedeelte. Begin 2018 gaan wij ook bijkomende opslag- en werkruimte creëren en extra laad- en loskaaien. Het gaat om 2.700 m² met een capaciteit van 3.500 palletplaatsen. Tevens worden bijkomende parkingplaatsen voor personenwagens en distributiewagens en wachtplaatsen voor trailers voorzien. Met deze investeringen zal een bedrag gemoeid zijn van 4 miljoen euro.”, zei mede-eigenaar Wim Libaers aan Transportmedia.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo