Eurotoll klaar om zijn Tribox op de Belgische markt te brengen

Eurotoll laat weten dat het zijn Tribox-bakje wil aanbieden voor de betaling van de Belgische kilometerheffing. De eerste bakjes zullen in september kunnen worden geleverd. Officieel heeft het bedrijf voorlopig alleen de eerste twee testfases afgerond, maar de verantwoordelijken bij Eurotoll vinden dat ze ver genoeg zijn gevorderd om de datum van de lancering te vervroegen. “Eigenlijk kan de verkoop van de bakjes nu al van start gaan, maar de eerste exemplaren zullen pas vanaf september worden geleverd. Voor de Belgische heffing hoeven we enkel nog de interface mens-machine in te stellen”, vertelt Nadi Kaanan (Sales & Marketing Manager). Eurotoll benadrukt dat er geen waarborg voor de bakjes wordt gevraagd en dat de Tribox interoperabel is met meerdere andere tolsystemen in Frankrijk, Portugal, Spanje, Oostenrijk en in de Liefkenshoektunnel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo