Hakka neemt vrachtbeurs EuroTransCon over

Hakka is een jonge de Antwerpse tech start-up die dit jaar door Kris Kerremans werd opgericht om het rituitwisselingsplatform EuroTransCon over te nemen.
EuroTransCon werd in 1997 door Kurt Joosen van het gelijknamige transportbedrijf boven de doopvont gehouden vanuit de noodzaak om een efficiënte rituitwisseling tussen contrainer transporteurs te organiseren. “Het is mijn wens dat EuroTransCon verder kan groeien en dat wordt nu mogelijk door het over te laten aan een IT firma die zich volledig kan focussen op de verdere groei van het platform.” aldus Kurt Joosen.
De technologiepartner van Hakka is het ICT bedrijf Inuits (eveneens van Kris Kerremans) dat met behulp van nieuwe open source technologieën het EuroTransCon platform gaat herbouwen en nieuwe functionaliteiten gaat toevoegen. Het oorspronkelijke EuroTransCon krijgt dus binnenkort een opvolger, en Hakka heeft als doel om de 130 transporteurs die nu al lid zijn van het platform nog beter te laten samenwerken en nieuwe leden aan te trekken om zo hun positie te versterken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo