bpost stelt netwerk van pakjesautomaten open voor alle koeriersbedrijven

Samen met de Nederlandse exploitant van pakjesautomaten de Buren heeft bpost Cubee ontwikkeld : een onafhankelijk en open netwerk van pakjesautomaten voor retailers, online klanten en koeriersbedrijven. Beide partners wilden een leveringsmethode in de markt zetten die beantwoordt aan de noden van de e-commerce klanten. Met Cubee pakjesautomaten kan een consument zijn pakje afhalen, verzenden of retourneren op een uur en locatie dat hem/haar schikt. Wie online bestelt moet gewoon Cubee als leveringsmethode kiezen en kan met een unieke code zijn/haar pakje afhalen in de door hem/haar  gekozen Cubee pakjesautomaat. Ondanks de eerdere 150 pakjesautomaten van bpost (die ondertussen omgebouwd zijn tot Cubee pakjesautomaten) is Cubee een open netwerk. Cubee heeft al een akkoord met o.a. DPD en GLS en mikt op meer dan 450 pakjesautomaten tegen eind 2018 in België.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo