Axxès komt met een nieuwe track & trace-dienst

Binnenkort kunnen de OBU’s van Axxès, die dienen voor de betaling van de Belgische kilometerheffing, er een nieuwe geolocatiefunctie bijkrijgen.   Axxès Fleet Manager is een nieuwe “Software as a Service” geolocatieapp die als optie wordt aangeboden aan de transporteurs wiens wagenpark met een Viaxxès Sat-OBU is uitgerust. In vergelijking met de eerste generatie van het systeem, zijn volgende verbeteringen aangebracht:

  • ergonomischere interface
  • twee weergavemanieren, in functie van het aantal op te volgen voertuigen
  • mogelijkheid om simulaties uit te voeren en zo de goedkoopste, de snelste of de kortste reisroute te kennen, en de kosten in te schatten die voortkomen uit tol, Belgische heffingen, brandstof en CO2-uitstoot.
  • weergave van alle voertuigen, met hun positie, rijrichting, status, snelheid
  • geofencing-signalen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo