BFGoodrich introduceert een nieuw bandengamma

BFGoodrich (een zogenaamd B-merk van de groep Michelin) introduceert in Europa voor de eerste keer een nieuw bandengamma voor bedrijfswagens. Het nieuwe bandengamma wordt in Europa geproduceerd en is in januari 2018 beschikbaar. Het omvat specifieke banden voor alle segmenten van de markt voor bedrijfswagens: lange afstanden (Route Control), regionaal, stadsvervoer (Urban Control) en on/off road voor gebruik in alle seizoenen (Cross Control). Het aanbod bestaat uit 53 banden voor de stuuras, aangedreven as, en draagas. Ze zijn voor alle belangrijke vrachtwagensegmenten beschikbaar in vier wielafmetingen: 15″, 17,5″, 19,5″ en 22,5″. Verder hebben ze allemaal de M+S en/of 3PMSF markering voor het behoud van grip en mobiliteit onder alle weersomstandigheden. Deze nieuwe banden zijn geschikt voor herprofilering en loopvlakvernieuwing, en de 22,5’’ band wordt aangeboden met 100 % garantie tot loopvlakvernieuwing.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo