Groep Joosen bestelt nog eens 10 DAFs

Groep Joosen, die onlangs zelf verkozen werd tot Transporteur van het Jaar 2018, heeft 10 XF FTG 450 Space Cab trekkers besteld, waarvan de eerste recent door Truck Trading Antwerpen zijn geleverd. Vijf van de tien trekkers zijn uitgerust met een hydraulische installatie voor het vervoer van kipchassis, en de nieuwe voertuigen zullen worden ingezet voor internationale trajecten. Kurt Joosen: “Wij zijn bijzonder actief in de bulksector en hebben hiervoor 35 zeecontainer kipchassis, zowel 20-voetcontainers als 40-voeters. En aangezien verscheidene bulkgoederen los gestort in de container zitten met als gevolg een niet juiste balans, bestaat ons wagenpark voor het meerendeel uit 6×2 trekkers met drie assen.” Bij Groep Joosen staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom zijn alle nieuwe DAFs uitgerust met een dodehoek-camera, een dashboardcamera en een kop-staart-afremmer. Inclusief de nieuwe DAF-voertuigen beschikt de groep over 125 trekkers, waarvan er 25 dag en nacht rijden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo