Krone, Kässbohrer… getrokken materieel voor We Are Transport

Met de bevestiging van de deelname van The Truck Company (die Kässbohrer en Magyar importeert in België) heeft de vakbeurs We Are Transport meteen een afdeling ‘getrokken materieel’. Met een stand van 200 m2 neemt de The Truck Company (ex Hoet Trailers) bovendien een even grote standruimte in als sommige merken van vrachtwagens. Daarmee kan de Vlaamse groep zowel zijn eigen producten exposeren (onder de merknaam Turbo’s Hoet) als de opleggers van Kässbohrer of Magyar. De andere constructeurs van opleggers die op dit moment al zijn ingeschreven voor de beurs zijn A&D, Benalu, Berger, Kennis, Krone en Lamberet. Op dit ogenblik zijn dus al vier merken uit de Belgische Top 10 ingeschreven voor deelname in Paleis 5 van Brussels Expo van de 1ste tot de 3de juni.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo