Oostenrijker wint DAF European Technician of the Year 2018

De onderscheiding ‘DAF European Technician of the Year 2018’ is gewonnen door Marin Pavicic (33), werkzaam bij dealer Walter Aichwalder in het Oostenrijkse Klagenfurt.   Tijdens de Europese finale demonstreerden de achttien finalisten hun vakkennis op meerdere theoretische onderdelen en in praktijkcases, met name op het gebeid van motoren en voertuigsystemen. Voor België nam Wim Vanderheyden (Truck Trading Limburg) deel, maar zijn eindresultaat werd niet bekendgemaakt. “Elke dag een uitdaging!” Marin Pavicic werkt al 15 jaar bij dealer Walter Aichwalder in het Klagenfurt. Hij begon er als leerling en werkte zich op tot zijn huidige functie van chef werkplaats. Marin was volledig verrast door zijn overwinning. “Een onbeschrijflijk gevoel”, zegt hij. “De opdrachten en testen waren erg moeilijk, ik was dus best gespannen. Ik ben super trots op de onderscheiding!”  Wat kenmerkt volgens hem een goede technicus? “Je moet jezelf elke dag blijven uitdagen”, vertelt Marin. “Daar leer je het meeste van en daar wordt je nog betere vakman van.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo