TLV krijgt nieuwe logo

Gisteravond onthulde de federatie Transport en Logistiek Vlaanderen een nieuw logo, veel moderner dan het logo dat werd gebruikt sinds de naam SAV plaatsmaakte voor TLV. Maar de verandering is meer dan alleen cosmetisch.

TLV maakt van de gelegenheid gebruik om nieuwe diensten voor zijn leden te lanceren. De meest emblematische is een digitale ‘kennisbank’ die meer dan 150 verschillende bronnen van nuttige gegevens samenbrengt. Dit ‘helpcentrum’ bevat informatie over het opstarten van een nieuw transportbedrijf, de verschillende van kracht zijnde regelgevingen, personeelsbeheer, financiële aspecten zoals kostprijsberekening, actuele informatie over bijvoorbeeld rijverboden, maar ook een sectie gewijd aan de andere diensten die een federatie haar leden biedt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo