Rij met een truck en steun het kankeronderzoek!

Ooit ervan gedroomd om met een 40-tonner te mogen rijden? Dan is er goed nieuws… Tijdens “Roadstars against Cancer” kan u op 3 maart achter het stuur van één van vier indrukwekkende trucks een rondje rijden op het circuit van Zolder!

Dit alles onder begeleiding van experts.

Bovendien draagt u een steentje bij aan het goede doel, want alle opbrengsten zijn integraal voor de fietsploeg van Marc Van Grootel tijdens de 1000km van Kom op tegen Kanker.

Boek en betaal nu één van de 80 tijdslots, 70€/ rit. https://roadstars-against-cancer.eventsquare.store/z8lmr6latcje

Marc Van Grootel werd in zijn persoonlijke omgeving verschillende malen geconfronteerd met kanker en wil het onderzoek steunen op een creatieve manier.

Transportmedia en het Circuit van Zolder sprongen mee op de kar en ondertussen hebben we zonder zoeken al verschillende partners die hun schouders mee onder het initiatief zetten.

TLV zal als gouden partner aanwezig zijn met de Veilig op Weg vrachtwagen om mensen bewust te maken van het gevaar van de dode hoek.

Met de steun van Edco, Sociaal fonds, Volvo Trucks, Hamse Sleepdienst en TVM Belgium.

Indien u het team-Roadstars against Cancer financieel extra wil steunen, kan dit door te storten op de rekening van KOTK KBC BE14 7331 9999 9983 met vermelding : Gift -teamcode 170069407

Voor giften boven 40 € kunnen we een bewijs van ontvangst opmaken en ontvangt u een fiscaal attest van KOTK in 2025.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo