Hermos koopt vier nieuwe DAF XG trekkers

Transport Hermos uit Genk, o.a. gekend van het transport voor Carglass en Alken-Maes heeft zijn vloot uitgebreid met 4 DAF XG 480 FT trekkers. Die werden geleverd door DAF-concessiehouder Truck Trading Limburg.

Als huistransporteur wordt Hermos Transport ingeschakeld voor alle distributie en transportopdrachten binnen België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Ook ADR-transporten behoren tot de mogelijkheden. Het Limburgse bedrijf zorgt bijvoorbeeld voor de wegtransporten van het centrale verdeelcentrum van Carglass in Genk naar verschillende filialen. Ook rechtstreekse leveringen of just-in-time distributie vanuit de productievestiging naar de klanten behoren tot de opties. het bedrijf stelt een zestigtal mensen tewerk (allemaal Belgische chauffeurs) en heeft een vloot van 61 eigen  voertuigen.

“De ruimste cabine, het lage verbruik en het rijcomfort voor de chauffeurs gaven de doorslag”, zegt Ina Hermans, die het bedrijf in 2011 overnam samen met haar echtgenote Patrick Lenaers. “Wij hechten ook veel belang aan een perfecte service. Als onze chauffeurs tevreden zijn en zich goed voelen in hun truck dan heeft dit ook een positief effect op hun werk en een uitstraling naar de klanten!”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo