Remitrans laat LNG-station door Liqal bouwen

De recente winnaar van de Green Truck Award gelooft steevast in LNG. Remitrans vervangt dit jaar negen trekkers door LNG-voertuigen van Volvo Trucks en zal ene eigen LNG-tankstation door Liqal aanleggen. Het LNG-tankstation wordt door de Nederlandse firma Liqal gebouwd. Remitrans heeft gekozen voor een prefab station met een 70.000 liter grote opslagtank, zodat de time to market sterk wordt gereduceerd. De voorziene planning voor de ingebruikname is gelijklopend aan de levering van de eerste LNG-trekkers. Het LNG tankstation zal toegankelijk zijn voor zowel het eigen wagenpark als voor LNG vrachtwagens van derden.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo