Volvo Trucks organiseert chauffeursdag op 17/6

Volvo Trucks organiseert op 17 juni in Gent een exclusieve chauffeursdag, speciaal voor alle vrachtwagenchauffeurs en hun familie. Tijdens deze dag vallen er bijzondere Volvo trucks te bewonderen zoals de Iron Knight, ’s werelds’ snelste truck.  Zo’n chauffeursdag had Volvo Trucks nog nooit georganiseerd. “Doel van deze chauffeursdag is om een groot feest te houden voor alle chauffeurs. Een evenement waar chauffeurs trots op hun truck kunnen zijn, hun ervaringen kunnen uitwisselen, hun familie bij hun beroep kunnen betrekken en de origine van hun truck kunnen ontdekken. Iedereen met een chauffeurskaart kan zich inschrijven, samen met zijn familieleden.”, luidt het bij het Zweedse merk. Op 17 juni kunnen bezoekers naast de fabriek in Gent langs een mooie line-up van Volvo Trucks wandelen, gaande van speciale voertuigen, sommige met unieke opbouw, tot showtrucks. Gekoppeld aan deze Trucks Show is een wedstrijd voor de mooiste truck. Uitzonderlijk zal de (stilgelegde) assemblagelijn worden opengesteld voor bezoekers op zondag. Terwijl bezoekers langs de lijn wandelen, zullen ze uitleg krijgen over hoe de trucks worden  

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo