Carrosserie Matthys komt met leuke premiere naar We Are Transport

Carrosserie Matthys, invoerder van Lamberet, gaat een innovatieve vrachtwagen op We Are Transport onthullen. Het gaat om een voertuig met een geïsoleerde FRC opbouw van 8,5 meter met twee temperaturen, gecombineerd met een klein elektrisch voertuig voor de last-mile levering. “Deze vrachtwagen is geschikt voor vervoer van bederfbare producten en zelfs pharma gecertificeerd. Er is ook een duplex systeem in aanwezig zodat 42 paletten in kunnen vervoerd worden. De geïsoleerde opbouw van Lamberet is PIEK gecertificeerd en dus uiterst geschikt voor stadsdistributie. Maar het concept van de vrachtwagen is dat hij buiten de stadsrand parkeert en dat de levering van daaruit met en klein electrisch voertuig van het merk Stint gebeurt. De kleine Stint is voorzien van een geisoleerde laadkast en kan via de laadklep uit de vrachtwagen gereden worden”, aldus Bart Matthys.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo