Rocky Van Den Eeckhoudt wint Linde Cup 2018

Rocky Van Den Eeckhoudt is voor de tweede maal beste heftruckchauffeur van België  geworden. De heftruckchauffeur van Coca-Cola Wilrijk werd al meteen winnaar bij zijn eerste deelname in 2015. Op zaterdag 2 juni 2018 organiseerde Motrac Handling & Cleaning voor de negende keer de Belgian LindeCup’ in zijn hallen te Antwerpen. Een kleine 50 deelnemers uit 32 deelnemende bedrijven demonstreerden hun kennis en vaardigheden met de heftruck- en reachtruckmodellen van Linde. Rocky Van Den Eeckhoudt (Coca-Cola, Wilrijk) veroverde evenwel de Belgian Lindecup 2018 voor Jimmy Vleminx  (Madrico, Bree) en Paul Peeters (Dyka Plastics, Overpelt). Zij zullen België vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Aschaffenburg (Duitsland) van 20 t/m 22 september : “Ik ben enorm gepassioneerd als heftruckrijder, en het is een immense voldoening om hier opnieuw de beste te zijn. Ik was er vooraf op gebrand om terug in de top 3 te figureren zodat ik in september terug naar het WK kan in Duitsland om ons land te vertegenwoordigen. De sfeer onder de concullega’s en de publieke respons is daar overweldigend. En het event wordt daar door verschillende TV-stations gecoverd.”

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo