Toegangsoplossingen van Assa Abloy voor nieuw distributiecentrum van Aldi

Aldi bouwt een volledig nieuw distributiecentrum in Turnhout en vervangt hiermee het ietwat verouderde centrum in Rijkevorsel. Assa Abloy Entrance Systems is een van de bevoorrechte leveranciers. Aldi doet onder meer beroep op Assa Abloy voor de levering van uitpandige dock levellers, die cruciaal zijn voor de thermische isolatie van een gebouw. De leverancier van toegangsoplossingen staat ook in voor de levering van dock shelters, sectionaalpoorten en een schaarheftafel. In totaal gaat het om maar liefst 600 elementen, waaronder poorten, shelters, buffers en wielgeleiders. Voor alle onderdelen uit de offerte biedt Assa Abloy een onderhoudscontract aan. De leverancier kon bovendien een BREEAM-conformiteitsattest voorleggen voor alle onderdelen. Dit kadert in het engagement van Aldi om een duurzaamheidscertificaat van het BREEAM-niveau ‘Outstanding’ te behalen.

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo