Traxee: een Europese première voor Wabco op WaT

Wabco heeft het salon We are Transport een Europese première gegund, vóór het IAA van Hannover: Traxee, een nieuwe dienst voor fleetmanagement voor kleine wagenparken. Traxee komt in de vorm van een bakje dat zich met de digitale tachograaf en het CAN-bus van het voertuig connecteert. Het heeft ook een gps-tracker en biedt bijgevolg volgende functies: track & trace met geofencing-functie, rijstijl- en verbruikanalyse, lezen en analyseren van de gegevens van de digitale tachograaf, beheer van de activiteiten van de chauffeur, datacommunicatie en zelfs routeassistentie met de berekening van de kosten per traject en per kilometer. Alles is toegankelijk vanop smartphone en tablet. “Met dit nieuwe product mikken we op wagenparken van minder dan 20 voertuigen. 80% daarvan heeft vandaag zelfs geen enkel telematicasysteem”, verklaart Peter Bal (Vice President and Business Unit Leader Digital Services bij Wabco).

lees ook

Aankomende Events

Vous ne recevez pas encore notre newsletter hebdomadaire ? Alors inscrivez-vous dès maintenant!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo