[VIDEO]: Bent u een ridder van de weg?

De chauffeur en zijn vrachtwagen. Jaarlijks maken ze heel wat kilometers. En daarom is het van groot belang om hun vakmanschap op peil te houden. Maar zeker ook te stimuleren en te belonen. Dat doen we met Ridders van de Weg. Bedrijven die verzekerd zijn bij TVM, kunnen hun vrachtwagenchauffeurs hieraan laten deelnemen. Chauffeurs die 3 (brons), 5 (zilver), 10 (goud) en 20 (diamant) jaren niet of zonder schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest, komen in aanmerking voor een bijzonder eervolle onderscheiding. Omdat jullie vakmensen zijn en ambassadeurs van de sector! Draag u voor als Ridder van de Weg en krijg als goede chauff eur de erkenning die u verdient. Wilt u meer weten? Neem een kijkje op www.tvm.be/ridders of neem rechtstreeks contact op met onze medewerker Ridders van de Weg via +32 (0)3 285 92 50.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo