Thermo King en Frigoblock op de IAA

De twee merken van de groep Ingersoll-Rand stellen verschillende interessante nieuwigheden voor op de vakbeurs van Hannover. De stand wordt er geplaatst in het teken van ‘stad van de toekomst’ of Thermotopia. Voor Thermo King en Frigoblock zal die stad van de toekomst er een zijn zonder smog, zonder files en zonder lawaaioverlast. De twee merken willen daaraan bijdragen met verschillende nieuwigheden: • de elektrische Thermo King groep B-100 ECO, ontworpen voor kleine elektrische voertuigen, • de nieuwe elektrische groep E-200 voor bestelwagens en lichte vrachtwagens tot 3,5 ton met een werking onafhankelijk van het voertuig en een plug-and-play installatie, • de nieuwe T-560R unit voor vrachtwagens met een toegenomen capaciteit en een verlaagd brandstofverbruik, • de nieuwe monobloc Prisma S-4.2 Remote Evaporator verdamper voor de series T en SLXi, die twee verdampers kan vervangen, • de verbeterde koelgroep SLXi voor opleggers met een GreenTech™ Phase V gecertificeerde motor.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo