Astrata lanceert de Mission Planner

Met Mission Planner biedt Astrata een nieuwe toepassing die bedrijven helpt om informatie van diverse bronnen samen te brengen. Zo combineert Mission Planner de gegevens van navigatiesystemen, telematicakastjes, meereizende sensoren of smartphones om er één enkele informatiestroom van te maken die het dan in de backoffice-toepassingen van het bedrijf kan stuwen. Volgens Astrata verloopt de behandeling en weergave van relevante gegevens zo veel sneller. Je kan er ook informatie (die bijvoorbeeld aan een elektronische CMR is gekoppeld) aan één bepaalde transportzending mee verbinden. Die informatiestroom kan worden aangepast in functie van de behoeften van het bedrijf, op voorwaarde dat de chauffeur een internetverbinding heeft om de gegevens van derde oplossingen in te voeren. Mission Planner werkt onafhankelijk van het telematicasysteem in het voertuig.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo