ING en startups.be bieden kijk op Digital Logistics in Belgium

Om een actuele kijk te bieden op de technologische uitdagingen van digitalisatie in de logistieke sector en op de rol die start-ups daarin kunnen spelen, realiseerde startups.be samen met ING de studie ‘Het Belgische ecosysteem van start-ups in de logistiek’. De voorstelling van deze studie vindt plaats in november op vier verschillende locaties. De digitalisatie laat ook de logistiek niet onberoerd en bijgevolg zijn een groot aantal start-ups actief in de logistiek. ING en startups.be nodigen professionals uit voor de voorstelling van de studie ‘Het Belgische ecosysteem van start-ups in de logistiek’ in november op 4 verschillende locaties:

  • 13/11 in het Havenhuis in Antwerpen (NL)
  • 15/11 bij WDP te Wolvertem (EN)
  • 21/11 op Liege Airport (FR)
  • 27/11 bij Thor Central in Genk (NL)

Na de presentatie pitchen twee start-ups hun oplossing en tot slot volgt er een paneldiscussie met een stakeholder en /of bedrijf uit de sector. Geïnteresseerden kunnen zich rechtstreeks kunnen inschrijven op https://www.ing-events.be/digitallogistics/nl/

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo