Best Innovation Van 2019: laat de kandidaturen maar komen

Het is iets meer dan twee maanden voor de start van het evenement en de zaken van de derde editie van de Best of Van 2019 beginnen in hun plooi te vallen. De redactie van TRANSPORTMEDIA doet een oproep aan de carrosseriebouwers en verbouwers om (gratis) aan de wedstrijd Best Innovation Van 2019 deel te nemen.

De prijs Best Innovation Van bekroont een Belgisch bedrijf dat een licht bedrijfsvoertuig heeft omgebouwd. Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met de productiviteit, veiligheid, ergonomie, milieuvriendelijkheid en prijs-prestatieverhouding.

De eerste twee winnaars van de prijs waren LRB-Aluca in 2017 en Carrosserie Matthys in 2018. Wenst u meer informatie over de wedstrijd 2019 en de deelnemingsvoorwaarden? Neem dan contact op met de redactie (claude.yvens@transportmedia.be).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo