Easytrip stelt een OBU voor die in elf landen (waaronder Duitsland) interoperabel is

Het gaat steeds sneller in het wereldje van de interoperabele diensten voor tolheffing. Na DKV en UTA laat nu ook Easytrip weten dat zijn oplossing ook in Duitsland kan worden gebruikt.

Easytrip verkoopt het Telepass-bakje waarmee vanaf vandaag de Duitse LKW-Maut kan worden geregeld. Dat brengt het aantal landen waarin met één enkel bakje tol kan worden betaald op elf: Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, België, Polen (A4), Denemarken, Zweden, Noorwegen en binnenkort ook Hongarije. In die context herinnert Easytrip eraan dat deze OBU vanop afstand kan worden ingesteld, waar in Europa hij zich ook bevindt (bijvoorbeeld om een extra land te activeren). Ook is het makkelijk om, nog steeds vanop afstand, de eigenschappen van een andere truck in te geven zodat hij vlot van het ene voertuig in het andere kan worden overgeplaatst.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo